Skal du forny dit pas?

Du kan frit vælge kommune når du skal have fornyet dit pas. I Jammerbugt Kommune kan du få fornyet dit pas i Borgerservice på Rådhuset i Aabybro og Fjerritslev.

Hvad skal du huske, når du skal have pas?

• Personligt fremmøde
  • Dit pas, hvis du har et
  • Foto kan medbringes eller tages i Borgerservice af personer over 115 cm. Det koster 145 kr.
  • Har du ikke et pas, eller er det blevet væk, SKAL du medbringe dåbs-, navne- eller fødselsattest SAMT et kørekort eller sundhedskort
  • Original navne- eller vielsesattest, hvis du har ændret navn
  • Har du fået tildelt dansk statsborgerskab, så SKAL du medbringe beviset, du har fået tilsendt fra Indfødsretskontoret

Har du brug for flere oplysninger, er der hjælp at hente på borger.dk

Har du generelle spørgsmål?

Den Digitale Hotline

Få hjælp til selvbetjening og tidsbestilling.

Dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på telefonen.

Telefontider:

mandag-torsdag 8.00-20.00

fredag                8.00-16.00

lørdage og helligdage lukket

søndage            16.00-20.00

Bestil tid i Borgerservice

Spring køen over og book en tid i Borgerservice på Rådhuset i Aabybro, Fjerritslev, Brovst eller Pandrup

Bestil tid til fremmøde i Borgerservice

Åbningstider i Borgerservice:

Aabybro Rådhus:

Mandag–Onsdag: 10.00 - 14.00

Torsdag: 10.00 - 17.00

Fredag: 10.00 - 12.00

Fjerritslev Rådhus:

Mandage: 10.00 - 14.00

Brovst Rådhus:

Tirsdage: 10.00 - 14.00

Pandrup Rådhus:

Onsdage: 10.00 - 14.00

Lovgivning

Du kan læse pasloven på Retsinformation.

På borger.dk

Andre sider

Du kan få flere oplysninger om og vejledninger i ansøgning af pas hos kommunen.

Udenrigsministeriets borgerservice kan hjælpe med oplysninger om andre landes regler for pas. Nogle lande kræver fx, at dit pas er gyldigt seks måneder eller længere ud over rejsens varighed. Det er dit ansvar at undersøge reglerne i det land, du rejser til. Tjek evt. med dit rejsemåls ambassade i Danmark, som du skal rejse til:

Udenrigsministeriets app, UM Rejseklar kan downloades fra alle app stores. Appen giver dig mulighed for lettere at forberede din rejse - og ikke mindst mulighed for lettere at komme i kontakt med Udenrigsministeriet, hvis noget går galt.