Jammerbugt Kommunes første Kulturuge finder sted i uge 40 – 1. – 10. oktober 2021.

Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget og kulturaktører i Jammerbugt Kommune præsenterer et program med over 50 kunst- og kulturarrangementer samt over 25 Åbne Atelierdøre.

  • Vi åbner ugen med et brag af en Gallakoncert med Nordkraft Big Band og Mark Linn, 2. oktober kl. 15 i Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt. Kl. 14.30 er der fernisering på kunstudstilling med malerklubben Regnbuen i foyeren i Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt.

 

  • Kulturelt Samvirke afholder vælgermøde med fokus på kunst og kultur mandag 4. oktober kl. 19.30 på Aabybro Bibliotek – pt. har 14 politikere fra 6 partier tilmeldt sig. Jørgen Pyndt er moderator og vi leger med 1 million fiktive kulturkroner.

 

  • Vi har fået særlig adgang til Museum for Papirkunst – Behind the Scenes, hvor museet ellers er lukket. Se den vedhæftede invitation.

 

  • Vi har et tema om 1970’erne; Udstilling, foredrag og musik, musik og mad a la 70’erne og endelig en tur for seniorer til Den Gamle By – alle tilbuddene findes i programmet.

 

  • Kulturen Rykker Ud – her præsenterer vi 10 koncerter og børneforestillinger rundt i forskellige lokalområder – alle tilbuddene findes i programmet.

 

  • Ugen slutter på Tranum Strandgård med et festligt kulturprogram, hvor Kulturminister Ane Halsboe overrækker Jammerbugt Kommunes første Kulturpris, 10. oktober kl. 14 på Tranum Strandgård.

 

Og imellem dette er der mange andre kunst- og kulturoplevelser. Læs mere om de enkelte arrangementer på: www.kulturblad.dk